MEILTÄ SAAT MM. SEURAAVAT PALVELUT:


tutkimus- ja mittaustyöt

asbestikartoitukset

purkutyöt

kuivausurakointi


Projektin hoitaminen alkaa asiantuntijamme käynnillä kohteessa. Asiakkaan kanssa sovitaan tulevat toimenpiteet ja tarvittaessa laaditaan kartoitusraportti tilanteesta/vahingosta. Työt pyritään poikkeuksetta hoitamaan niin, että ympäröiville tiloille aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa (esim. meluhaitat). Purettavat/käsiteltävät alueet osastoidaan ja alipaineistetaan, näin pystytään estämään pölyn ja haitallisten ainesosien kulkeutuminen ympäröiviin tiloihin.

Rakenteiden kuivaus suoritetaan tilanteesta riippuen esim. tilakuivauksena tai kohdekohtaisemmin levykuivaimilla. Näistä jälkimmäinen on erittäin tehokas etenkin pienempien alueiden kuivauksessa. Eri kuivauksia yhdistellään tarvittaessa vaikutusten tehostamiseksi.

Purkutöiden yhteydessä tiloihin suoritetaan desinfiointi ja kasvustonestokäsittely. Tällä käsittelyllä estetään mahdollisten homeiden ja mikrobien sekä muiden kasvustojen uusiutuminen. Kaikki käyttämämme pesu- ja desinfiointiaineet ovat biohajoavia. Myös sisäilmalle ja IV-kanaville voidaan suorittaa koneellinen puhdistus- ja hajunpoistokäsittely.

Asiantuntijamme on asiakkaan tavoitettavissa ja projektin eri vaiheista tiedotetaan sen edetessä.


Tarjoamme kuivaus- ja saneeraustöiden lisäksi erikoispuhdistuspalveluita. Tutustu tarkemmin em. palveluihin Pro-Puhdistus Oy:n kotisivuilla osoitteessa:  www.pro-puhdistus.com